Duurzaamheid

Vier Earth Day met Nexans en Rexel: Ontvang een Gratis Fruitboompje!

19 apr. 2024

Bij Nexans zetten we ons voortdurend in voor duurzaamheid. Onze recente overstap naar gerecyclede folieverpakkingen is slechts een voorbeeld van onze toewijding aan een groenere planeet. In samenwerking met Rexel lanceren we ter ere van Earth Day een speciale promotie die onze waarden weerspiegelt.

Van maandag 22 april tot en met vrijdag 26 april nodigen we je uit om deel te nemen aan onze duurzame actie. Bij aankoop van drie 100 meter ringen Nexans 3G2,5 of 5G2,5 YMvK Dca Easy Strippable kabels ontvang je een gratis baby fruitboompje. Dit fruitboompje kan op een later tijdstip worden opgehaald bij jouw Rexel vestiging, klaar om te groeien en bloeien in jouw tuin. Wellicht kun je volgend jaar al genieten van je eigen verbouwde fruit!

Earth Day benadrukt het belang van duurzaamheid en met deze actie krijg je ook de mogelijkheid om actief bij te dragen aan een groenere toekomst! Zorg dus dat je erbij bent, want samen maken we het verschil.

Let op: Algemene voorwaarden zijn van toepassing

Aanverwante documenten

Contactinformatie

Marketing NL

Marketing NL

Neem contact op

Onderwerpen waarover je meer informatie wenst:

*Verplichte velden

Controleer je invoer en probeer opnieuw

Een e-mailadres moet een @ bevatten

Bescherming Persoonsgegevens

U hebt het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en/of het gebruik daarvan voor direct marketing of commerciële doeleinden

Bedankt !

Bedankt voor je bericht. Wij nemen snel contact met je op.

Fout

Er is een fout opgetreden, probeer later opnieuw.

Sluiten